La Consellera Rigau rep els premiats de Catskills

L'acte, que se celebrà al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, va ser un reconeixement a la tasca realitzada per totes les persones implicades en les competicions de la formació professional catalana i, a la vegada, una celebració de l'èxit aconseguit per l'equip Catskills a les Olimpíades d'FP 2013 a Madrid.

Els alumnes de l’Institut, Joan Rovira, Jaume Rosich, Pere Lluís Sabidó i Roger Vives, com a representants de la formació professional de les branques industrials, van rebre el reconeixement a l’esforç i a la professionalitat que van demostrar durant el campionat. La consellera Rigau va destacar el paper fet pels alumnes de l’equip català, alhora que els traslladà la seva felicitació personal i els lliurà un diploma acreditatiu, una carta de reconeixement i una fotografia personalitzada de cadascun d’ells amb el President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

rovira

Joan Rovira: MEDALLA de PLATA en l'especialitat de Polimecànica

sabidó

Pere Lluís Sabidó: MEDALLA de BRONZE en l'especialitat de CNC Fresa

vives

Roger Vives: 4t Classificat en l'especialitat de CNC Torn

Cal recordar que els nostres alumnes, després d’haver guanyat el campionat català, van aconseguir tres medalles (or, plata i bronze en especialitats diferents) a l’Olimpíada Espanyola de FP, on hi participaven els millors alumnes d’arreu d’Espanya. Van assistir a l’acte acompanyats pel director de l’Institut, Jordi Tuset, professors del centre i familiars que van compartir amb ells aquesta fita, que acredita una vegada més el seu bon nivell professional, i també, i per extensió, l’excel·lència de la Formació Professional de Valls.

Juntament amb la Consellera d’Ensenyament, l’acte va estar presidit per la Secretària General del Departament d’Ensenyament, Maria Jesús Mier, el Director General de Formació Professional, Melcior Arcarons, i el President del Consell Català de la Formació Professional, Xavier Casares, i va comptar amb l’assistència de prop de 60 empreses patrocinadores i col·laboradores. La propera edició del Catskills 2014 és prevista a mitjans de l’any vinent i en les competicions industrials de Polimecànica, Disseny de Producte CAD i Torn i Fresadora CNC es tornarà a organitzar a nivell de Catalunya aquí al nostre centre.