Sergi Domènech, premi Antena del Coneixement

El lliurament del premi va tenir lloc el passat 28 de juny. El treball va ser tutoritzat per la professora Assumpció Niubó, i es titula Plantes per curar plantes. La seva intenció era buscar mètodes per a la cura de les plantes més ecològics que els convencionals. Podeu consultar el treball aquí.

El jurat va escollir el seu treball entre els deu treballs presentats, 5 d'alumnes del nostre centre i 5 d'alumnes de l'INS Narcís Oller. El jurat ha valorat la capacitat de recerca de l'alumne, un treball acurat i continu, i l'aplicació del mètode científic de forma correcta, bàsicament.

Lliurà el premi, la vicerectora de Societat i Relacions Institucionals de la URV, responsable del projecte del Campus Extens de la URV, Encarnació Ricart, que destacà durant la seva intervenció en l’acte, que el guardó té el propòsit de “premiar el talent i ser un estímul per als bons alumnes".

>Els altres alumnes que presentaren el treball al premi també reberen una menció especial durant l’acte de lliurament dels guardons. Del nostre centre foren: Dúnia Garcia amb "Dissenyar sobre una base ja existent. El procés del disseny de moda"; Anna Ferré amb "Projecte de sensibilització a l'Àfrica. No tots els diamants brillen"; Núria Pujol amb "Jo també puc ballar"; i Roser Prats amb "El retaule de Sant Abdó i Sant Senen de Jaume Huguet. Estudi i reproducció parcial".

antena

Enhorabona pel premi!

Podeu conèixer més detalls de tots aquests treballs a les pàgines de reviScola.                    

(Fotos: El Portal Nou)