Edgar Batet, guanyador d’un premi de recerca

Edgar Batet és autor del treball titulat Estudi toponímic del Camp de Tarragona, i ha tingut com a tutora la professora Núria Ventura. El treball consisteix en una anàlisi dels topònims dels setanta-tres municipis que formen el Camp de Tarragona, i en podeu llegir més detalls a reviScola.

Els cinc estudiants finalistes en el concurs van exposar els seus treballs al campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, a Tarragona, i a continuació, el jurat atorgà els premis en l’ordre següent: 

1r Edgar Batet Bargalló – Estudi toponímic del Camp de Tarragona

2n Guillem Caballer Mayo – Estudi d’un canvi de curs. Obertura de la vocal final àtona a Rossell i la Sénia – Institut de la Sénia

3a Elisabeth Borne Ríos – Viure cantant – Institut Martí Franquès de Tarragona

4t Víctor Pérez Villares – El renacer de la última sedera – La Salle de Reus.

5è Gerard Zapater Travé – Els emboscats durant la Guerra Civil – La Salle de Reus.

2013 0627Batet0009

L'exposició i defensa del treball que va fer l’Edgar va ser brillant, dinàmica i precisa, i ja des del primer moment es va detectar que convencia el públic assistent i el jurat, format pels següents professors de la Facultat de Lletres: Montserrat Corretger (Filologia catalana), Xavier Moreno (Història), Anna Serra ( Història de l’art), Laia Quílez (Comunicació) i Antonio García (Filologia castellana).

2013 0627Batet jurat

La presentació de l’acte de lliurament dels Premis de Recerca de Batxillerat de la Facultat de Lletres  va ser encarregada al degà de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili,  Josep Sánchez Cervelló, que també va lliurar el premi a l'Edgar.

El premi que ha aconseguit l’Edgar és un e-reader i un val per adquirir-ne contingut electrònic, i un ajut de 450 € si es matricula en un ensenyament de la Facultat de Lletres (té pensat de fer-hi Filologia Catalana). També un val per a material bibliogràfic, per valor de 100 €, per a l’Institut.

Enhorabona pel premi!