Jordi Daura, Excel·lent a les PAU 2013

Aquesta és una distinció que atorga el Govern de la Generalitat als estudiants que han obtingut una qualificació d'Excel·lent en les proves d'accés a la universitat (PAU) que van tenir lloc el passat mes de juny. La nota d’aquests estudiants en la fase general de les proves ha de ser igual o superior a 9, cosa que va fer mereixedor d’aquesta distinció a Daura.

>Els 226 estudiants distingits van recollir el guardó en un acte que es va celebrar al Palau de Congressos de Catalunya el passat dia 25 de juliol. La Generalitat va crear aquests guardons el 2001 amb la finalitat de premiar els alumnes que obtenen els millors resultats en les PAU.

daura

Durant l’acte de lliurament de les distincions, el Conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, va destacar que "la joventut és el futur de Catalunya. Volem una joventut com més formada millor, per això des de la política fem tot el que podem i una mica més". Mas-Colell va encoratjar els joves assegurant que "si dediqueu moltes hores i intensitat a l'estudi i al treball teniu el futur completament obert per molt que no sapiguem com serà. Catalunya us estarà agraïda perquè necessitem gent molt preparada". 

En la línia de les paraules del Conseller, cal dir que Jordi Daura s’ha pogut matricular en la seva primera opció del grau doble de Física i Matemàtiques a la Universitat de Barcelona.