Lliurament del Premi Extraordinari de Batxillerat a Carla Carreras

 

La Carla, que va acabar els estudis del Batxillerat Científic a l’Institut el curs passat, va recollir el diploma acreditatiu que concedeix el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’acte va ser presidit per l’Honorable Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, la qual va estar acompanyada per la directora general d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Teresa Pijoan, i pel secretari de polítiques educatives, Joan Mateo. Durant l’acte va fer una breu dissertació l’escriptora Maria Barbal. Acompanyaren la Carla en aquest acte, el director de l’Institut Jaume Huguet, la seva tutora a l’Institut i els seus familiars.

Entrega premis batxillerat Palau Generalitat 020

 

 

 

El secretari del certamen va llegir l’acta del veredicte del jurat i destacà que enguany hi havia hagut molta més participació d’alumnes excel·lents, més de sis-cents, dels quals vint-i-tres van ser els que van superar les proves i els que eren reconeguts pels seus mèrits en el decurs de l'acte.

Com a novetat i fora del que hi havia previst, aprofitant que el President de la Generalitat era a Palau i l’agenda li ho permetia, va rebre tots els guardonats per tenir un breu canvi d’impressions amb ells, poder-los felicitar i encoratjar pels nous reptes de futur.

Aquest guardó és el reconeixement oficial dels mèrits dels alumnes que demostren una preparació d'excel·lència en l'etapa del Batxillerat. A més de constar en l'expedient de l'alumna, li concedirà l'exempció de les taxes universitàries en el primer curs i li permetrà d’optar al Premio Nacional del Bachillerato. El premi consisteix, també, en un diploma, en una plaça gratuïta en una Escola Oficial d’Idiomes, durant un curs, per matricular-se de l’idioma que desitgi l’alumna i, a més, podrà participar en un grup de recerca del seu àmbit d’estudi entre les universitats que hi col·laboren.

Aquest guardó és un reconeixement més a l’aposta que fa l’Institut per la qualitat en l’ensenyament-aprenentatge del seu alumnat.