Problemes a l'esprint: Excel·lent

Va ser el dia 29 de gener, des del Departament de Matemàtiques de l’Institut, que els alumnes es van connectar telemàticament amb els altres instituts participants, i el resultat que obtingueren fou excel·lent. Van aconseguir resoldre els problemes en menys d'una hora i quedar quarts d'un total de 76 equips procedents de 68 instituts d'arreu de Catalunya i del País Valencià, en total 1321 alumnes. 

El concurs consistia a resoldre 10 problemes en el menor temps possible. Per resoldre’n alguns calia tenir la solució d'alguns altres, cosa que exigia la coordinació de tots els membres, el treball en equip.

Els nostres alumnes els van resoldre en menys d'una hora i, a més a més, van arribar a resoldre els problemes complementaris opcionals. Un cop assolida la fita, un aplaudiment unànime de satisfacció va omplir la sala de treball.

El Departament de Matemàtiques vol felicitar des d’aquí els alumnes participants, els quals, a més van quedar molt satisfets perquè van  passar una bona estona gaudint del plaer de resoldre problemes matemàtics.