Primer premi al FesCoop

L’alumnat de grau superior d’Administració i Finances ha quedat finalista en la mateixa categoria. L’acte de lliurament dels guardons es va celebrar el dia 3 de juny a Barcelona

El projecte premiat, Co&el Coop, s’ha treballat al mòdul Empresa a l’aula. Es tracta d’una cooperativa que fabrica i comercialitza unes sabates a les quals es pot treure el taló i/o la plataforma, i així es poden anar combinant, de manera que podem tenir moltes sabates en una. A més, com que són personalitzades i es poden fer a mida, solucionen els problemes que puguin tenir diferents tipus de clients. L'escanejat del peu i la fabricació amb última tecnologia d'impressió en 3D, les converteix en un producte nou i únic en el mercat.

IMG grau superior

BasiCom Coop s’ha creat en el mòdul de Simulació empresarial i ha quedat finalista en la mateixa categoria. La cooperativa treballa per la inserció laboral d'alumnat que ha cursat cicles formatius a l'Institut oferint serveis a les empreses i a particulars en les diferents especialitats que es poden cursar al nostre centre, des del muntatge d’un aparador a la reparació i manteniment d’equips informàtics, disseny de pàgines web o suport administratiu i comptable.

Ambdós projectes han estat guiats i supervisats per Carme Pena Garriga, la professora que imparteix aquests mòduls.

 

IMG centres premiats