Camins d’FP

El 26 i 27 d'abril, l'oferta de Formació Professional de l'Institut Jaume Huguet va ser present al Palau de Congressos de Tarragona a la Fira Camins d'FP, on vam comptar amb la col·laboració de l’empresa FERVALLS, que ens va deixar una miniexcavadora per exposar.

Es tracta d'un esdeveniment d'abast territorial supramunicipal, promogut per la Diputació de Tarragona, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i el Servei d'Ocupació de Catalunya, organitzat en una dinàmica de col·laboració entre diferents ajuntaments, entitats i organismes locals del territori i adreçat a futurs alumnes d'FP que actualment cursen ESO o Batxillerat.

La Fira s’adreça a l’alumnat dels darrers cursos de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerats, a professionals de l'àmbit educatiu i a persones interessades a millorar la seva ocupabilitat a través de l'actualització professional. No s’adreça només a alumnes i joves, sinó a tota la població perquè l’FP té oferta per a tothom.

Com a novetat d’enguany, a més dels centres formatius, la Fira Camins d’FP comptà amb sis estands expositors de diferents sectors econòmics del territori: de la construcció, del metall, el sector químic, serveis industrials, hoteleria i turisme i instal·lacions energètiques.  Als diferents espais del Recinte Firal es realitzaren activitats lúdiques, esportives, educatives i demostracions variades: realitat virtual, tallers de cuina, de pròtesis dentals, tècniques de soldadura, activitats amb cavalls, activitats esportives diverses, activitats amb vehicle d’emergències, activitats forestals i de jardineria...

Des de la Fira s'oferí un Espai d’Orientació Acadèmica i Professional, adreçat a les persones que tenien interès a desenvolupar itineraris curriculars vinculats a l'FP.